Sattuiko vesivahinko tai epäiletkö kosteusvauriota?
Ei hätää – apu on lähellä 24/7

Kosteuskartoitus

Kosteuskartoitus tulisi suorittaa aina mahdollisimman pian vesivahingon tai kosteusvaurion havaitsemisen jälkeen.

Lue lisää »

Raportointi

Kosteuskartoituksessa tehtyjen havaintojen pohjalta laaditaan kirjallinen raportti, josta ilmenee selkeästi kaikki tarvittavat tiedot vahingon korjaamiseksi.

Lue lisää »

Kuivauspalvelut

Vesivahingon sattuessa tai kun kosteusvaurio havaitaan on rakenteiden kuivaus yleensä halvin ja nopein vaihtoehto ongelman poistamiseksi.

Lue lisää »

Ryömintätilakuivaukset

Ryömintätilassa liian kosteaa? Ryömintätilakuivauksella pääset ongelmasta eroon.

Lue lisää »

Vesieristystarkistukset

Tarjoamme märkätilojen vedeneristystarkastuksia, joita suorittaa VTT:n sertifioima märkätilatöiden valvoja.

Tarkastuksilla varmistetaan märkätilojen toimivuus ja kestävyys, jotta työvirheiden, tietämättömyyden tai
huolimattomuuden aiheuttamat kosteusvauriot voitaisiin välttää.

Lue lisää »

Rakennustyöt

Palvelemme asiakkaitamme lähes kaikissa rakennuksien sisäpuolisissa saneeraus- ja remonttitöissä. Toteutamme noin 400 saneerauskohdetta vuosittain.

Lue lisää »

Hajunpoisto

Otsonointi on erittäin tehokas keino päästä eroon haitallisista hajuista ja bakteereista. Riittävän suurina pitoisuuksina se on tehokas hajunpoistaja eikä käsittelystä jää kemikaalijäämiä materiaaleihin.

Lue lisää »

Lämpökuvaus

Lämpökuvaus suoritetaan lämpökameraa apuna käyttäen. Lämpökuvauksen avulla esim. lattialämmityskaapelit ja -putket saadaan paikallistettua helposti, jolloin mm. putkiin poraamiset voidaan välttää.

Lue lisää »

Asbestikartoitukset

Asbestikartoitus on asbestia ja muita haitta-aineita koskeva kartoitus, jossa selvitetään asbestin määrä, laatu, sijainti ja annetaan toimenpide-ehdotus purkutyömenetelmää varten.

Lue lisää »

Varsinais-Suomen Kiinteistökuivaus Oy

Palvelemme teitä vahingon tapahtumishetkestä lähtien siihen saakka, että pääsette muuttamaan takaisin kotiin. Meille voit soittaa, vaikka keskellä yötä. Autamme hahmottamaan kokonaistilanteen ja ammattilaisemme huolehtivat tarvittavista toimenpiteistä. Meiltä saat avun, jolla estetään vahingon leviäminen, ja osaamisen, joka nopeuttaa paluuta kotiin ja arkeen kosteusvahingon jälkeen.

Asiakkainamme on yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä, vakuutusyhtiöitä, isännöitsijöitä, huoltoyhtiöitä ja muita yksityisasiakkaita. Yhden urakoitsijan kautta toimiminen helpottaa ongelmien selvittämistä ja asioiden käsittelyä vahinkoprosessin aikana. Kauttamme saat hankittua kaiken projektin aikaisen avun. Toimimme yhteistyössä kaikkien eri osapuolien kanssa, jotta vahinkosaneeraus sujuisi niin vaivattomasti kuin mahdollista.

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella saaristo mukaan lukien. Päätoimialueena kuitenkin Turku ja lähimmät ympäryskunnat.

Olemme Auktorisoitu Vahinkoalan Urakoitsija (AVU) ja Suomen JVT- ja kuivausliikkeiden liiton jäsen.

Palveluperiaatteemme

Yrityksemme palveluperiaatteisiin kuuluu välitön reagointi, nopea raportointi ja ammattitaitoinen kartoitus- ja korjaustyö. Saat välittömästi oikean henkilön kiinni, emmekä pompottele sinua henkilöltä toiselle.

Asiakkaidemme suusta:

Tiia Granberg, Isännöinti Granberg Oy

Olemme tehneet yhteistyötä Varsinais-Suomen Kiinteistökuivauksen kanssa pitkään, jo yli 10 vuotta. Heidän työnsä kattaa pitkälti vesivahinkojen kartoituksen, kuivauksen ja korjaukset. Koen, että heidän ehdoton vahvuutensa on reagointinopeus. Kun vahinko sattuu, asukkaalla on iso hätä ja asiat pitää saada liikenteeseen viivytyksettä. Vesinvahingon sattuessa ei ole aikaa odottaa päiviä saatika viikkoja. Varsinais-Suomen Kiinteistökuivauksen työmiehet ovat ammattilaisia – erityisesti laatta- ja vesieristeosaaminen on saanut paljon kiitosta. Yrityksessä tiedotetaan asioista avoimesti – silloinkin jos asiat eivät etene toivotusti. Varsinais-Suomen Kiinteistökuivauksesta on tullut yksi tärkeistä yhteistyökumppaneistamme, koska henkilökunta on helposti lähestyttävää, ammattitaitoista sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Hinta-laatu-suhde on kohdallaan ja selkeänä vahvuutena on myös hyvät sosiaaliset taidot alalla, jossa työskennellään ihmisten kodeissa “hädän hetkellä”. 

Tiia Granberg,
Auktoritoitu isännöitsijä

Tapio Nyström, YH Kodit Oy

Yhteistyömme alkoi n. 9 vuotta sitten yhteisten kollegojen kokemuksen kautta ja kattaa kiinteistöjemme vahinkotapahtumien kokonaisvaltaisen hoidon alusta loppuun – käytännössä tämä kattaa esim. vesivahinkojen kartoituksen, kuivauksen sekä jälleenrakentamisen. Meillä on myös kokemusta alan muista toimijoista, mutta Varsinais-Suomen Kiinteistökuivaus eroaa kilpailijoistaan reagointinopeudella niin työmaalla, kuin myös raporttien toimittamisessa; isännöitsijä kun ei aina pääse itse välittömästi vahinkokohteeseen. Raportti kuvien kera on meille arvokasta tietoa, joka tarvitaan välittömästi vahingon jälkeen. Organisaatio on ketterä ja henkilöt, joiden kanssa toimimme tietävät kaikki kattavasti toiminnasta – meitä ei pompotella kömpelösti henkilöltä toiselle. Koska koen tuntevani henkilökunnan erittäin hyvin, myös yhteistyö on tiukkaa ja läpinäkyvää. Kun työskennellään asiakkaille ehkäpä tärkeimmässä paikassa – kodissa – toiminnan varmuus sekä luotettavuus ja asiakkaan huomioon ottaminen ovat yhtä tärkeitä kriteerejä kuin hinta-laatu-suhde. Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Varsinais-Suomen Kiinteistökuivauksen kanssa ja yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin.

Tapio Nyström,

YH Kodit Oy