Kosteuskartoitus

Lue lisää »

Kuivauspalvelut

Lue lisää »

Vesieristystarkistukset

Lue lisää »

Rakennustyöt

Lue lisää »

Hajunpoisto

Lue lisää »

Lämpökuvaus

Lue lisää »

Asbestikartoitus

Lue lisää »

Varsinais-Suomen Kiinteistökuivaus Oy

Palvelemme teitä vahingon tapahtumishetkestä lähtien siihen saakka, että pääsette muuttamaan takaisin kotiin. Meille voit soittaa, vaikka keskellä yötä. Autamme hahmottamaan kokonaistilanteen ja ammattilaisemme huolehtivat tarvittavista toimenpiteistä. Meiltä saat avun, jolla estetään vahingon leviäminen, ja osaamisen, joka nopeuttaa paluuta kotiin ja arkeen kosteusvahingon jälkeen.

Asiakkainamme on yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä, vakuutusyhtiöitä, isännöitsijöitä, huoltoyhtiöitä ja muita yksityisasiakkaita. Yhden urakoitsijan kautta toimiminen helpottaa ongelmien selvittämistä ja asioiden käsittelyä vahinkoprosessin aikana. Kauttamme saat hankittua kaiken projektin aikaisen avun. Toimimme yhteistyössä kaikkien eri osapuolien kanssa, jotta vahinkosaneeraus sujuisi niin vaivattomasti kuin mahdollista.

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella saaristo mukaan lukien. Päätoimialueena kuitenkin Turku ja lähimmät ympäryskunnat.

Olemme Auktorisoitu Vahinkoalan Urakoitsija (AVU) ja Suomen JVT- ja kuivausliikkeiden liiton jäsen.

Palveluperiaatteemme

Yrityksemme palveluperiaatteisiin kuuluu välitön reagointi, nopea raportointi ja ammattitaitoinen kartoitus- ja korjaustyö. Saat välittömästi oikean henkilön kiinni, emmekä pompottele sinua henkilöltä toiselle.

“Olemme tehneet yhteistyötä Varsinais-Suomen Kiinteistökuivauksen kanssa pitkään, jo yli 10 vuotta. Heidän työnsä kattaa pitkälti vesivahinkojen kartoituksen, kuivauksen ja korjaukset. Koen, että heidän ehdoton vahvuutensa on reagointinopeus...”

Tiia Granberg, Isännöinti Granberg Oy